Servicii profesionale de curatenie in Bucuresti si Ilfov.

Pentru o oferta de pret nu ezitati sa ne contactati!

Servicii profesionale de curatenie in Bucuresti si Ilfov.

Pentru o oferta de pret nu ezitati sa ne contactati!

Secretele expertilor in curatarea baii

Fie ca sunt intime, moderne sau luxoase, baile hotelurilor sunt intotdeauna locul perfect pentru a te retrage si a te relaxa in singuratate. Acum iti poti transforma propria baie intr-un astfel de loc, in care cu siguranta vei petrece ore intregi pentru a te destresa dupa o zi de
munca. In definitiv, ce alt mod mai bun pentru a te relaxa decat o baie fierbinte?

Dar cum isi mentin hotelurile baile atat de curate?

Un raspuns rapid ar fi ca personalul hotelier curata baia zilnic, chiar daca acelasi client ocupa camera. Dar cum este aproape
imposibil sa faci acest lucru in fiecare zi, poti face lucruri minore cum ar fi sa stergi oglinda, robinetul si chiuveta. Restul este o rutina saptamanala.

Iata cateva trucuri despre curatarea bailor, direct de la managerii hotelieri.

 1. Aspira
  Locul in care firele de par sunt intalnite cel maio des este probabil baia. Dand rapid cu aspiratorul in sala de baie vei scapa rapid de firele nedorite.
 2. Incalzeste suprafetele
  Daca incalzesti suprafetele ce urmeaza a fi curatate actiunea agentilor de curatare va fi mai eficienta. Inainte de a curata cada, umple-o cu apa fierbinte si las-o asa cateva minute.
 3. Dezinfecteaza
  Lasa suprafetele sa se usuce apoi pulverizeaza o solutie antibacteriana pe faianta, cada, chiuveta, toaleta si podea. Executa aceasta manevra de sus, de la ultimele placi de faianta, in jos, spre podea.
  Foloseste un burete pentru a intinde solutia, apoi las-o sa actioneze cateva minute. Dezinfectantii necesita ceva mai mult timp in contact cu suprafetele pentru a actiona eficient.
  Foloseste partea abraziva a unui burete de bucatarie si freca bine fiecare centimetru al baii, pentru a indeparta eficient si petele mai dificile. Apoi urmeaza pasul cel mai – clatirea.
  Dezinfectantii au tendinta de a atrage praful din atmosfera de aceea este foarte important sa clatesti baia foarte bine
  pentru a indeparta complet solutia. Dupa aceasta sterge suprafetele cu o carpa uscata pentru a le lasa netede si curate.
 4. Oglinda
  Pulverizeaza solutie pentru curatat geamuri pe oglinda si alte obiecte de sticla ce se afla in baia ta si sterge-le cu o carpa uscata si curata.
 5. Podeaua
  Termina curatarea baii prin curatarea, clatirea si stergerea podelei.
  Iar acum, ca totul sa fie complet dupa atata munca, e timpul pentru o baie lunga si relaxanta.